Datavernietiging

Voor Mirec is privacy een topprioriteit. Wij begrijpen als geen ander dat datadragers gevoelige informatie kunnen bevatten. Wij zorgen ervoor dat alle data onherstelbaar vernietigd wordt alvorens deze apparaten een tweede leven krijgen.

Onherstelbaar wissen van data

Mirec biedt geavanceerde datawipingdiensten voor het grondig en veilig verwijderen van data van fysieke opslagmedia en andere gegevensdragers. De informatie wordt onherstelbaar gemaakt waardoor deze apparaten veilig opnieuw gebruikt kunnen worden.

Ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten door ons uitgebreide pakket aan diensten, van logistieke oplossingen tot registraties en rapportages.

Betrouwbaarheid

Wij zijn een WEEELABEX / Cenelec- gecertificeerde elektronicarecycler en een betrouwbare partner in grondstoffenwinning.

Veiligheid

De veiligheid van ons team en onze klanten staat centraal. Wij hebben certificaten behaald omtrent onze processen die de veiligheid waarborgen.

Vernietiging volgens wetgeving

De GDPR (General Data Protection Regulation), oftewel de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), bevat strikte regelgeving omtrent informatie en privacy. De datavernietigingsservice van Mirec garandeert dat er tijdens dit proces rekening wordt gehouden met de vereisten hiervan.

Gecertificeerde en gegarandeerde datavernietiging

Wij zorgen ervoor dat data volledig gewist wordt volgens de hoogste standaarden. Wij voldoen aan strikte normen en protocollen, zoals GDPR. Daarnaast krijg je van ons, waar nodig, een certificaat van vernietiging.

Onze certificaten

Maak stappen richting een
Net Zero organisatie

nl_NL