Remarketing

Bij Mirec beschouwen we ‘remarketing’, ook bekend als ‘re-sell’, als een integraal onderdeel van onze circulaire benadering. Van ontvangst en gradering tot terugkeer naar de klant of doorverkoop. Dit proces benadrukt het belang van een circulaire samenwerking, met een gedeelde winststrategie door middel van profit-share.

Een breed scala aan apparatuur

Bij Mirec verwerken we een diversiteit aan elektr(on)ische apparatuur, waaronder toetsenborden, laptops, Bluetooth-speakers en hoofdtelefoons. Daarnaast nemen we ook IT-apparatuur in behandeling, zoals desktops, switches, routers, servers, en zelfs medische apparatuur.

Ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten door ons uitgebreide pakket aan diensten, van logistieke oplossingen tot registraties en rapportages.

Betrouwbaarheid

Wij zijn een WEEELABEX / Cenelec- gecertificeerde elektronicarecycler en een betrouwbare partner in grondstoffenwinning.

Veiligheid

De veiligheid van ons team en onze klanten staat centraal. Wij hebben certificaten behaald omtrent onze processen die de veiligheid waarborgen.

Mogelijkheid tot profit-share oplossingen

Transparantie en vertrouwen staan bij Mirec hoog in het vaandel. Met een afgestemd  profit-share model bieden wij een financiële stimulans en bevorderen we de wederzijdse relatie. Een deel van de winst, gegenereerd door de verkoop van gereviseerde producten, wordt gedeeld met de oorspronkelijke eigenaar.

Onze certificaten

Maak stappen richting een
Net Zero organisatie

nl_NL