Refurbishment

Met expertise beoordelen we IT-assets, herstellen we apparaten voor economisch voordeel en geven we ze een tweede leven: van toetsenborden tot laptops, van headphones tot Bluetooth speakers, van switches tot servers en nog veel meer.

Beoordelen met expertise

Bij Mirec beoordelen wij de IT-assets vooraf op resell-mogelijkheden. Materialen worden op zorgvuldige wijze getest om te bepalen of deze geschikt zijn voor een tweede leven.

Ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten door ons uitgebreide pakket aan diensten, van logistieke oplossingen tot registraties en rapportages.

Betrouwbaarheid

Wij zijn een WEEELABEX / Cenelec- gecertificeerde elektronicarecycler en een betrouwbare partner in grondstoffenwinning.

Veiligheid

De veiligheid van ons team en onze klanten staat centraal. Wij hebben certificaten behaald omtrent onze processen die de veiligheid waarborgen.

Ontdek het economisch voordeel

Het herstellen en opnieuw inzetten van IT-assets is eenvoudigweg goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe apparatuur. Door bestaande apparaten te renoveren kan jouw bedrijf besparen op de kosten van IT-infrastructuur. Refurbishment is hierdoor een betaalbare en duurzame optie voor jouw assetmanagement.

Duurzame remanufacturing voor IT-apparaten

Door apparaten zorgvuldig te demonteren, schoon te maken en defecte onderdelen te vervangen, worden ze opnieuw geassembleerd om dezelfde prestaties te leveren als een nieuw product. Hierbij houden wij ons aan de strikte regelgeving omtrent ITAD en gegevensvernietiging.

Onze certificaten

Maak stappen richting een
Net Zero organisatie

nl_NL