Registreren en rapporteren

Wij bieden gedetailleerde en transparante rapportages die inzicht geven in de afhandeling en verwerking van IT-apparatuur. Deze rapportages bevatten een volledige documentatie van het verwerkingsproces.

Ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten door ons uitgebreide pakket aan diensten, van logistieke oplossingen tot registraties en rapportages.

Betrouwbaarheid

Wij zijn een WEEELABEX / Cenelec- gecertificeerde elektronicarecycler en een betrouwbare partner in grondstoffenwinning.

Veiligheid

De veiligheid van ons team en onze klanten staat centraal. Wij hebben certificaten behaald omtrent onze processen die de veiligheid waarborgen.

Financiële rapportage

De financiële rapportage biedt details over de financiële afronding per stuk. Dit rapport documenteert tevens de ontvangstdatum, locatie, merk, model, serienummer, part-ID en gewicht, indien van toepassing. Dit rapport kun je gebruiken om interne financiële en activabeheergegevens af te ronden.

Certificaat van Datavernietiging

Een Certificaat van Datavernietiging bevestigt dat gegevens zijn vernietigd conform relevante voorschriften en normen. In dit rapport kunnen projectnummer, klantnaam, activa-nummers, serienummer van de datadrager en het activa-type worden opgenomen. Daarbij worden in onze beveiligde Asset Recovery-ruimtes producten geregistreerd in een klantspecifiek databestand.

Onze certificaten

Maak stappen richting een
Net Zero organisatie

nl_NL